perjantai 9. tammikuuta 2015

Kuntoutuskeskus Kankaanpää


Kankaanpään kuntoutuskeskus sekä hotelli sijaitsevat n. 1,5km päästä keskustasta.
Keskus tarjoaa kuntoutusta, hyvinvointiin liittyviä asioita ja hotelli -palveluja.

Kuntoutuskeskus tarjoaa kuntoutusta niin vaikeasti vammaisille, ikäihmisille ja eri sairausryhmäläisten kursseja.

V
aikeavammaisten kohderyhmiä ovat mm. Erilaiset neurologiset sairaudet (AVH, MS, ALS, Parkinson, CP, selkäydinvammat, lihassairaudet), tuki- ja liikuntaelinsairaudet, reumasairaudet sekä vammojen/tapaturmien jälkitilat, jotka rajoittavat liikunta- ja toimintakykyä.

Työhyvinvointi toiminta soveltuu
työelämässä mukana oleville henkilöille, jotka haluavat lisätä stressin hallintakeinoja sekä kohentaa vireystilaansa. Sen tavoitteena on tunnistaa omat voimavarat ja tarjota erilaisia työkaluja työhyvinvoinnin parantamiseen, erilaisten liikuntaelämysten ja ryhmätyöskentelyn tavalla.

Aslak –kuntoutuksen tavoite on työ- ja toimintakyvyn säilyttäminen ja parantaminen. Tavoitteena on kuntoutujan fyysisen kunnon, työnhallinnan, henkisen hyvinvoinnin ja työssä jaksamisen parantuminen, terveiden elintapojen ja itsehoitokeinojen omaksuminen sekä kuntoutujan työn ja työolosuhteiden kehittämisprosessien käynnistäminen.

Kaikissa majoitushuoneissa on oma kylpyhuone, puhelin, radio ja tv. Huonehintaan sisältyy aamiainen, allasosaston ja liikuntatilojen käyttö sekä sisäänpääsy ravintolaan tanssi-iltoina.

Hyvinvoinnissa mm. hohtokeilausta, polkupyöriä saa vuokrattua, uimahalli, ravintolat ym.

Kankaanpään Kangaspolku Oy on Kuntoutussairaalasäätiö Kankaanpään omistama,vuonna 1987 perustettu osakeyhtiö,joka toimii kuntoutuskeskuksen tiloissa. Vuoden 2015 alusta, koko kuntoutuskeskus on siirtynyt Kangaspolku Oy;n alaiseksi toiminnaksi.

Jos ihmisläheisyys ja asiakaskeskeisyys ovat keskeisiä arvoja itsellensä hoitajana, asiakkaan toimintakykyä ja voimavaroja tukeva kuntouttava työote työskentelylle ominaista.
Kuntoutuskeskus Kankaanpäässä on tarjolla eripituisia sijaisuuksia hoitoalan ammattilaisille sekä alan opiskelijoille.

Linkki Kuntoutuskeskuksen sivulle; http://www.kuntke.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti